tirsdag 30. desember 2008

Syk jente ønsker seg et gammalt blad

Peisen vår
Jeg har nettopp vært hos legen og fått et påfyll av antibiotika... Blærekatarr IGJEN. Buhuuuu! Sitter under et pledd i sofaen og syns litt synd på meg selv. Allerfineste kjæresten har fyrt i peisen, snille! Jeg har tømt den ene tekoppen etter den andre, og nå er det tid for litt nettsurfing. Men egentlig skulle vi ha surfet i snøen. Vi skulle ha reist på hytten i morges. Men jeg måtte til legen isteden. En liten fornøyelse som kom på den nette sum av i overkant av 1000 kroner. Sukk, jeg skulle så gjerne ha brukt de pengene på annet enn lege og medisiner!
På legekontoret fant jeg et Bo Bedre fra september 2008. Det skulle jeg gjerne hatt tak i. Anyone? Vurderte å ta det med meg i vesken, men så var jeg litt for syk til å orke å være så frekk. Men da jeg betalte legeregningen på 800 kroner så angret jeg litt. Burde ha fått et magasin med på kjøpet for den prisen..! 
(Siden fastlegen har juleferie valgte jeg Volvat fremfor timesvis med kø hos legevakten. Så jeg har vel bare meg selv å takke for at det ble så dyrt.)

3 kommentarer:

gullfisk sa...

stakkar!! kjipt å verr sjuke da:( håpe du komme deg snart å får kost deg litt på fjellet! klem fra elin

Anonym sa...

stakkaren! Kan glede en sykling med det gamle bladet :-) vel og merke om det er den norske utgaven, og ikke den danske du er på jakt etter... stor god bedre klem, hurrahoff

Åsa sa...

Takk takk!

Ja, Helenvennen, det er den norske utgaven :)
Jeg trenger bare å scanne litt, du kan få det tilbake...

Klem klem!!