mandag 29. desember 2008

Verdens kjedeligste innlegg

Nå folkens, kommer sannsynligvis verdens kjedeligste innlegg. Men det er ikke min feil! Jeg har blitt tagget av en gal fisk, og da sier det seg selv at resultatet blir begredelig. Skyld på Cato dere. Alle skylder på ham allikavel. Det er en bagasjekasters lodd i livet...
Tagging er en slags form for "Tikken" i bloggland. Er du blitt tagget så har du den liksom. Ha ha! Egentlig hadde jeg bestemt meg for å ikke gjøre sånt som dette. Men nå har jeg av uante grunner likevel valgt å la meg rive med....

Leken jeg har blitt invitert til går sånn som dette:
1. Du må linke til den bloggen som tagget deg
2. Lag en liste med seks (u)interessante ting om deg selv
3. Tagg fem andre blogger, la dem vite det ved å kommentere på deres blogg.

Her kommer seks kjedelige (?) og uinteressante fakta om meg:
1) Jeg spiser noen ganger brødskiver med kaviar oppå leverposteien. Det MÅ være KAVLI kaviar.
2) Konkuranseinstinktet mitt er helt udugelig. I tillegg bor jeg bokstavlig talt på et busstopp. Det medfører elendige konkurranser som denne: Jeg rekker å løpe av bussen og låse opp døren hjemme før bussen kjører ut av busslommen.... Hverdagsmorro. Jeg konkurrerer gjerne mot busser og andre TING. Men helst ikke mot mennesker!
3) Jeg har aldri vært i Australia, og jeg drømmer ikke så veldig hardt om å komme dit heller. Men jeg har likevel lyst å besøke Karianne, Hummi og Aurora. Fordi Aurora er en hemmelig agent, og Karianne og Hummi bare er skjønne.
4) Tannbørsten min er alltid grønn.
5) Jeg skaffet meg min første moiltelefon i år 2000. Det var en Motorola. Etter den har jeg hatt fire Nokia. En av dem mistet jeg fra 15.000 fot (5000 meter), da jeg hoppet ut av et fly. Den ringte fremdeles etter å ha fallt 5 km rett i bakken. Den var hvit, stygg og helt umulig å ødelegge. Jeg elsket den, men fant den desverre aldri igjen...
6) Jeg blir aldri for gammel til å klippe håret mitt selv. Senest to dager før jul holdt frisøren på å le seg ihjel av min avsindig skeive lugg. Jeg er kanskje ingen god frisør, men det er i alle fall gratis!

Det får være nok om meg. Da går utfordringen videre til allerfineste Brit, Christina, Linn, Mariann og Lene.

3 kommentarer:

Anonym sa...

hehehe! dette er sånt som jeg elsker å lese, det finnes ikke kjedelig, og jeg blir ekstra lykkeli´ over at andre enn meg har ett udugelig konkuransinstinkt... Jeg pleier for eksempel å prøve å rekke å helle vann i kaffetrakteren, samt få på plass filter og lokk, innen kaffebønnene er ferdigkvernet!! Dette pleier å funke dersom jeg klarer å få rett mengde vann i kannen uten å måtte helle noe ut igjen... Får eg det til blir eg bittelittegranneglad :-)

godt nyttår søta, hurrahoff

Åsa sa...

Herlig, jeg er helt med på den konkurransen der ;)
Stor klem tilbake til deg!!

Mariann S sa...

Hei Åsa, og godt nyttår!!!!Så aktiv du har vært på bloggen i det siste da... håper du fortsetter slik i 2009 også :-). Tror jeg må drøye litt med disse uinteressante tingen om meg, men takker for taggingen, og kanskje jeg tar utfordringen litt senere. Nå er jeg litt lite i blogghumør... fortsatt forkjøla (suger... ). Ha en topp helg.