fredag 5. desember 2008

Resultatet av ni timer

Foto: Fredrik Arff, for Den Nationale Scene

Jeg vet ikke om jeg har så mange ivrige lesere av bloggen min. Men kanskje en og annen. I så fall kan det jo tenkes at de husker at jeg hadde en jobb på en foto-shoot på teateret for et par måneder siden. Dette var bildet jeg stylet for. Det er en del av promoteringsopplegget for vårprogrammet som er sluppet nå. Dette bildet er til stykket Troya. Ni timer tok det. For å skape et bilde. Likevel sitter jeg her nå og irriterer meg over at lysene er så skjeve i lysestakene!
Trykk på bildet for å se stor versjon.

4 kommentarer:

Mariann S sa...

Glemmer at det står så mye arbeid og så mange mennesker bak et bilde. Jeg syns det så veldig bra ut, og tenker ikke over lysestakene....

Åsa sa...

Det er ofte veldig mye jobb med mange små detaljer ja. Derfor blir det også mange involverte. Noen ganger blir resultatet veldig bra på grunn av det.
For meg som styler så blir jeg sittende å irritere meg over små delajeg som ikke er helt perfekte etterpå, men jeg gleder meg selvsagt også over det som blir bra. Jeg lærer vel litt av det jeg ser at jeg kunne gjort enda bedre. Får vi håpe. Så blir det enda bedre en annen gang :)

Frøken Aadalen sa...

Kult bilde da!! :)
Forstår jo hva du mener med lysene, men..hadde du ikke sagt det så hadde nok de fleste ikke sett det:)

Karianne sa...

Skjønner du er irritert, men få legger merke til slike detaljer.
Sysn bildet er altfor animert etter egen smak, blir litt vel grafisk.
Men det hakke noe med lysestakene å gjøre, de er nydelige!