torsdag 10. september 2009

i to the k to the e to the a


Thats Ikea... Ja, jeg kom aldri så langt som til å skrive noe fra katalogreleasen. Sårri. Tok bilder og alt, men så har jeg bare ikke fått rotet meg til noe blogging da. Men katalogen er bra, som de fleste av dere sikkert allerede vet, med mange nye fin-fine godbiter. Man skulle bare hatt så mye større hus (noe som ikke er så veldig langt ute i det blå lenger, for nå er skjøtet vårt på veg til Statens Kartverk, og det vil si at det bare er snakk om timer før pengene for tomten skifter eier, og vi sitter der med et papir som betyr at vi faktisk er de stolte eiere av et lite stykke Norge).
Men altså, tilbake til saken: Vi pusser opp nok et rom. Denne gangen er det et kontor slash gjesterom slash roterom slash bibliotek. Det er lite, og det skal helst inneholde absolutt alt mellom himmel og jord. Syns vi. Når det gjelder små rom og leiligheter, og oppbevaring - så er jo Ikea selvutnevnte eksperter. Dermed dro vi i går til det svenske varehuset for å SHOPPE (eureka - surprise!) og spiste middag (wow, enda mer surprise!). Og handleturen fulgte i grunnen skjema for hvordan slike turer til møbelknugen stort sett pleier å gå. Vi hadde en liste på fire items som skulle handles, og slik gikk det:

1.) – Oj, vi må kanskje hjem og kontrollmåle en gang til, for dette ser jo litt anderledes ut enn vi hadde tenkt...
2.) og 3.) Det hadde kommet en NYHET som var litt forskjellig fra den vi hadde planlagt å kjøpe. Men NYHETEN viste seg å passe oss bedre, så vi gikk for den.
4.) Utsolgt.

Så vi kom hjem med to av fire planlagte kjøp. Nesten i alle fall. Og det siste, som var med på å gjøre gårsdagens Ikea-historie til en av de mer sjeldne, var at vi ikke hadde med oss hjem en eneste liten pakke servietter eller kleshengere eller potteplanter eller noe som helst annet genialt som ikke stod på listen, men som bare var for bra eller billig til å være sant. Så sånn er det. Erik og meg - vi KAN Ikea...
(Når det gjelder punkt 1.) om kontrollmålingen, så måler vi fortsatt. Rommet er og blir ti cm for kort til det tiltenkte møbelet.)

Ingen kommentarer: