torsdag 10. september 2009

magical jolene

Foto: www.susannamagical.com
Jolene - Dolly Parton sin låt som ble så forferdelig grusomt utslitt for noen år siden da alle - ABSOLUTT ALLE – skulle gjøre sin versjon av den. Men det er en fin låt tross alt, og den desidert beste versjonen jeg noen sinne har hørt gjorde Susanna i «Susanna and the Magical Orchestra» på en konsert på Det Akademiske Kvarter i Bergen, for sånn circa fem år siden. (Du kan høre den her.)

I dag er en hel del heldige mennesker på releasekonsert med S&tMO på Parkteateret i Oslo. Og i morgen kan alle siddiser gå mann av huse, før hun følger på med Kongsberg, Drammen og neste helg - Bergen! Noe som egentlig er helt tipp topp. Bare det at jeg kan desverre ikke gå på den konserten... Alle som har anledning til å komme seg på konsert med hennes magiske orkester bør bare ta turen! Men i mellomtiden kan man selvsagt lytte til musikken på MySpace. Palpatine's Dream og Love Will Tear Us Apart er personlige favoritter.

Update: For helt spesielt interesserte så kan jeg fortelle at jeg ramlet over trance-versjonen av S&tMO sin Jolene-låt. Jambalaya! Let's dance...!

Ingen kommentarer: