torsdag 5. februar 2009

hva skjer'a bagera...?

Bildet av meg er gammelt, fra 2005. Foto: Privat

Jeg har vært elendig til å oppdatere de siste månedene. I tillegg er jeg ikke så flink til å jevnlig ta hverdagsbilder som jeg var før. Men jeg kan jo fortelle litt om hva som skjer:

Tannen kom uten problemer, jeg kjente ikke noe, og har ikke hatt smerter etterpå heller. Slapp og trøtt ble jeg riktignok, så etter middag ble det en lang lur på sofaen. Heldigvis våknet jeg akkurat da Tid for hjem startet. Til helgen hadde vi planlagt oppussing. I sånne situasjoner hender det oss støtt at naturen kaller, og at artige ting er mer fristende. Derfor lot vi oss lokke til en tur på fjellet. Det meldes om nydelig vær og pudderføre, så Erik driver og tilpasser feller tilfelle topptur. 

Så en kjapp oppdatering om andre ting: På tirsdag som var ble tomten endelig oppmålt. Når skjøtet er klart blir handelen gjennomført. Det er lenge siden kommunen godkjente å utvide tomten slik vi søkte om, men den fysiske oppmålingen har latt vente på seg fordi kommunen driver og innfører eiendomsskatt. Dermed er alle kommuneansatte opptatt med den jobben. Tilslutt ble det et privat firma som gjorde jobben. Vi ble fornøyd. Tomten blir i grunnen akkurat som vi ville ha den. Vi har ikke så veldig hastverk med å komme i gang med bygging så lenge jeg går på skole, så det har vært helt greit for oss at det har trukket ut. Kontrakten med grunneieren er uansett signert, så det får bare ta den tiden det tar.  

Skolen går bra. Jeg trives som plommen i egget. Det er en veldig kjekk klasse, med flinke folk. Det er stor aldersforskjell på meg og de andre elevene. De fleste er minimum ni år yngre enn meg. Likevel syns jeg selv at jeg passer godt inn i gjengen, og jeg liker dem alle sammen! Mange fine og veldig forskjellige personer. Selve skolen går kjempebra. Fagene er fremdeles like spennende og utfordrende, og vi har masse å glede oss til. Nå holder vi på med feature og digitale medier. Senere skal vi blant annet ha foto og kulturjournalistikk. To fag jeg gleder meg veldig til! Neste år står blant annet praksis i yrkeslivet og studietur til Berlin på planen. Det er gøy å skrive artikler, og nå er magasinet til Stor-Bergen boligbyggelag i ferd med å gå i trykken. Vi er fire fra klassen som har skrevet artikler til bladet. Blir utrolig spennende å få se det vi har produsert på trykk! Vil tro det blir mulig å laste bladet ned som pdf-fil herfra når det er ferdig. Dere kan lese artikler vi skriver på skolen i den nye nettavisen vår. Gå til Norgesnytt.eu

Denne gangen ble det et laaangt innlegg. Prøver stort sett å unngå det, men et og annet går vel greit...? God helg alle blogglesere! Skal prøve å få tatt bilder i helgen som jeg kan dele med dere.

1 kommentar:

Mariann sa...

Der kom oppdatering gitt.. Høres ut som alt er som det skal :o) GOD HELG.