lørdag 2. februar 2008

Klatring...

I gaar var vi skikkelig flinke og hadde en godklatreoekt. Erik er blitt kjempeflink paa led og Aasa koser seg foreloepig bare med aa gaa paa topptau, men blir flinkere og flinkere for hver dag. Yeah. Veldig morro. Naa snakker vi nesten like mye og intenst om klatring som Onkel Rolf gjoer. Men bare nesten ;) Det skal jo litt til da...
Her er sinnsykt mange japanere og driver aa klatrer her, og i dag maatte Erik redde en gjeng som ikke kunne sette opp topptaufeste og hente ned alle karabinerere de hadde hengt igjen i topptaufestene. He he. De hadde liksom utstyret saa veldig i orden. Masse dyrt og flasht utstyr, men de eide ikke teknikk og kunne tydeligvis ikke bruke alt utstyret helt heller.
Vi har funnet oss noen favorittruter som vi driver og trener paa og et par andre ruter som er et maal og faa til i loepet av ferien. Her er ca 750 boltede ruter her i omraadet. Noen av de er selvsagt litt out of our leage, men vi skal helt klart faa gaatt mye hvis vi vil. En del av de ligger paa smaa oeyer uti sjoen her, og vi tenkte aa leie en longtailboat en dag og ta oss litt oeyhopping og klatre paa noen av strendene der det ikke er saa mye folk.
For dere som er kjent her nede saa bor vi forelopig paa East Railey. Ha tenkt aa flytte til Tonsai neste helg. Frode kommer hit paa mandag med en kusine saa da tenkte vi aa vaere litt her sammen med de foer vi flytter. Pluss at vi liker oss her og hadde lyst aa bli litt ferdig med noen ruter her foer vi tar turen over til the Klatrestrand nr en her :)
Vi har foerloepig vaert borte der paa en dagstur og sjekka leget. Ser bra ut, litt annen stemning der virker det som. Blir nok bra naar vi begynner bli lei dette stedet.
Men den bungalowen vi har naa. Den tror jeg ikke at jeg blir lei med det foerste!!





Foto: Erik/Åsa

Ingen kommentarer: