torsdag 7. februar 2008

Dupond og Dupont

Ekje det det eine saa e de det andre....
Har vaert litt skrint med innlegg her i det siste. Aasa har hatt magevonde. Naar man sitter der paa doen og foeler seg som verdens syleste saa er detselvsagt at det kommer en maur og biter en UNDER FOTEN slik an man faar en stort kloeende stikk saan samtidig. Ha ha. Ondskapsfulle mauren! Saa blir man frisk og fin i magen og ja HURRA, vi drar paa baattur i Oeygarden her, og daa blir ryggen saa solbrent at om Erik heiser meg opp i en flaggstang vil nok folk ta meg for aa vaere det Kinesiske flagget. For aa toppa heile driden saa spiller man da frisbee for aa kose seg paa en strand. Vet ikke helt hvorfor men det er obviously bare noe man gjoer med fare for baade sitt eget og andres liv.
Naar man saa kster seg som en helt etter brettet hopper man og lander hardt ratt oppaa en diger korall noe som ender med kutt og diger blodmelte UNDER EN ANDRE FOTEN. Den som ikkje hadde stikket altsaa. Saa er man plutselig halt.
Daa tror eg Erik foelte at han maatte gjoere naakke med situasjonen, saa ikjje alt skulle bare havne hos meg liksom. Saa han hiver seg inn i strandvolleyballkampen med liv og lyst, gir alt helt til han traakker over.
Saa naa halter vi rundt her som to gode Dupond og Dupont.

MEN trass i dette saa er vi glade og fornoeyde og har det fint og begynner og bli gyldne og fine trur vi i alle fall. Og spiser herleg mat og har faat besoek av Frode som har med seg kusinen sin Elisabeth som er her paa 3 ukers ferie, og har vaert et veldig hyggelig bekjentskap!

OG vi har tatt utrolig mange fine bilder som vi skal se til aa faa lagt inn her i kveld.

OG vi syns det erutrolig kjekt aa hoere fra dere der hjemme! Lovely med kommentarer paa siden her, eller mail til vaare mailadr som er:
asa.nord kroellalfa gmail.com
syvertsen.erik kroellalfa gmail.com

Stay Cool! (eller var det Cold?)

klemmer fra oss her i solen nett no paa vei til thaimat-lunchen og stranden bare for aa erte litt ;)

1 kommentar:

helen sa...

snø,slaps,regn...... Priser meg lykkli`for yatzy linken din!!! say no more!

god bedrings klemmer fra sandviksvina