lørdag 2. februar 2008

Litt av hvert om ditt og datt


Saann kan det gaa naar man har glemt aa smoere halve den ene leggen...... Sterkt solbrent! Er det mulig!? Og jeg som har vaert saa flink hele tiden.

I dag kom det en skikkelig kraftig tropisk regnskur! Sikkert litt vanskelig aa se men her paa bildet pisser det ned. Heldigvis har vi med laptop og kunne se The Devil Wears Prada mens det regnet fra seg. Paa det fantastiske stedet vi bor (takk til Henrik og Karianne som fortalte oss om det) hadde de vaert borte paa balkongen vaar med hver sin paraply til oss naar det regnet!!! Hallo saa utrolig sjarmerende. Det er bare helt fantastisk tranquile der oppe. Maa gaa noen lange bratte trapper for aa komme opp. Og foer trappene maa vi gaa GJENNOM KJOEKKENET paa "the last bar" som ligger helt paa enden av stranden her, ,men vaart Garden Wiew Resort ligger altsaa etter dette kjoekkenet. Saa der sitter de og sover med hodet nedi hvitloekskrellingen eller sloeyer fisk eller kutter opp kylling, og saa kommer vi der da og "Sawadee Kap" vi skal bare hjem :) utrolig morsomt.

Gjoer meg klar for aa gaa paa "byen" paa Railey. Her er party hver kveld om man vil. I dag skal vi bare hjem og ta en oel paa balkongen sammen med en god bok. Haaper vi orker aa staa tidlig opp imorgen for aa faa nyte litt av dagen foer det blir altfor varmt (som skjer ca kl 9-11 tiden... saa da maa vi vaere tidlig.) Har ikke vaert saa flinke til det saa langt. Er jo tross alt ferie lissom!

Kjoepte en kortstokk for aa slaa ihjel tiden naar vi venter paa maten og saant. Den var skikkelig bling bling med gullkant og greier! Hurra. Noen som kan noen bra kortspill for to? Vi har glemt alle utenom idioten viser det seg...

Idioter vi? Neida!

1 kommentar:

renate sa...

akk o ve så herlig:) er så missunnelig at ord ikke strekker til!!! bra at dere er så flinke til å legge ut bilder, så vi kan se hvordan sol ser ut, for her ser vi den ikke gjennom all snøen...
-renate