mandag 14. juli 2008

Helt grønn

Sist vi var på Kiwi kjøpte vi oss handlepose. Det er jo kanskje ikke så spesielt i seg selv, for det gjør man jo stort sett da når man har handlet... Men denne gangen kostet den ikke 0,50 øre men kr 16,90. Den er av mykt slitesterkt nylon og kan brukes igjen og igjen. Kiwi tilbyr dessuten at du kan bytte den gratis i en ny dersom den blir utslitt. Den kan lett rulles sammen slik at den får plass i en lomme eller veske.
Kiwi ønsker nemlig å bidra til å redusere bruken av plastposer. Og det trengs virkelig! 1.000.000.000 bæreposer av plast og papir brukes i løpet av et år i Norge. Dette tallet kan vi alle bidra til å redusere sterkt!
Jeg pleier alltid ha et handlenett i vesken selv og når jeg er på jobb i butikk prøver jeg å spørre alle kunder om de behøver pose eller om de vil putte varen de har kjøpt oppi vesken sin eller en annen pose de har med seg eller rett og slett ta den i bruk med en gang. (Siden jeg tross alt selger en god del vesker...)
Alle bidrag til miljøet hjelper litt!
Skaff deg handlenett du også. Det finnes uendelig mange varianter. Her er noen få forslag.

Kiwi 16,90

Handlenett i miljøvennlig hamp fra Hippo kr 99,-

Si det klart og tydelig med handlenett i økologisk bomull 249,- fra Hippo

Alveslottet kr 95,-

Lag ditt helt personlige handlenett med bilde hos Japan Foto kr 129,-

4 kommentarer:

kine:) sa...

Flere forslag til handlenett, disse er geniale: http://lotusbarn.no/butikk/index.php?main_page=index&cPath=219&zenid=647a9be379e36ab774d6bae8e6a9f3a9

http://lotusbarn.no/butikk/index.php?main_page=index&cPath=287

Kitschpink sa...

Takk for kjempe godt tips! De var jo kjempetøffe, utrolig praktiske og billige! Hmm, litt fristet til å bestille sånt ja ;)

kine:) sa...

Det er gratis frakt på de også, og du ikke gidder å leite deg frem til Lotusbarn butikken i byn;-)

pollka sa...

jeg har den fra kiwi, pluss en masse andre sef. handlenett er supacool.