mandag 28. juli 2008

Sommerhelg

Foto: Privat
Helgen var sommeridyll!
Lørdagen var det stor fest for en lykkelig liten jente som fylte 5. I strålende sol ramlet nærmere 30 gjester inn på tunet for å kose seg med kaker, is og brus. Jeg tror der var nesten like mange kaker som gjester. Der var også en femårings drøm av et gavebord inneholdende alt fra bøker, klær, såpebobler og dataspill til fotball og hoppetau. Alersspennet på festen var temmelig sprekt fra oldemor (min bestemor) på 96 til den yngste lille prinsen på bare 1 måned! De store ungene sprang ganske raskt i bad, og de litt mindre koste seg i vannsprederen. Vi voksne drakk altfor mye kaffe og spiste litt for mye kake.
Da de fleste gjestene hadde vendt nesen hjem og ungene var i seng ble kvelden avsluttet med litt voksenbrus og bål. Klokken kvart over tre var vi bare tre igjen som endelig kom på at det kom en dag etter den også.
Neste dag var like fantastisk og ble tilbragt nesten like mye i vannet som på land. 21 grader i sjøen er jammen ikke ille! Resultatet var en litt solbrent kropp og en mage full av svimerker fra en frekk brennmanet. Sommer sommer sommer!

Ingen kommentarer: