mandag 10. mars 2008

Pattaya by night

Hei og haa,
vi er i Pattaya i leiligheten til Erik's foreldre. Vi har kost oss med stooor plass, eget kjoekken, og bassenget til leilighetskomplekset.
I og med at vi tross alt bor midt i lille Norge har vi ogsaa kost oss med egenlaget frokost med grovt broed! Nam nam, og smoereost fra Kavli og kokt egg til en forandring fra Fried i alle slags forskjellige former og fasonger.
I tilleg har noen naboer aapne nettverk, saa vi har kunnet kose oss litt med nett i leiligheten. Saann av og til naar det er sterkt nok i alle fall.
I dag har vi vaert paa "Health Land" er et velvaeresenter som Erling har anbefalt oss. der var utrolig flott, og vi hadde hver vaar fantastiske 2 timers massage!
Klokken er blitt midt paa natten og jeg har sitter her og ergret meg groenn over computeren pa en nettcafe en stund naa. Har proevd aa legge ut bilder paa bloggen, men nettet her er litt lite samarbeidsvillig, og jeg er troett naa. Faar se om jeg finner bedre ut av det i morgen. Noen ble det i alle fall!
Planen er litt saann halvvegs en tur til koh Samet, men akkurat naa var det saa deilig aa bare vaere helt i ro noen dager, etter mye hektisk reising i det siste, saa vi faar se. Til helgen drar vi i alle fall til Prachuap Khiri Khan (Elsker det navnet! Tenk aa bo et sted med et sant fantastisk klingende stedsnavn!!)
Der er fallskjermboogie denne og neste uke, og forhaapentligvis faar vi oss noen hopp i loepet av uken da.
Og hvis ikke saa skal der vistnok vaere veldig flott der, og i foelge ryktene ogsaa veldig god sjoemat.
So long, naa maa vi finne en maate og komme oss hjem paa.

Ingen kommentarer: