tirsdag 11. mars 2008

Sleepless in Pattaya

(Dette bildet har jeg lånt fra nettsiden til The Blue Pumpkin. Den som sover synder ikke, men når man ikke får sove om nettene kan det fort skje at man tyvlåner noen bilder og sniker seg inn på naboens nett...)


I dag har eg sovet altfor mye midt på dagen.... Nå er det midt på natten og Erik ligger og sover, men jeg er våken og får ikke sove helt enda. Det er straffen for den altfor lange siestaen når eg egentlig burde ha solt meg.
Så jeg sitter her og "låner" naboen sitt åpne nett litt og laster opp noen bilder til...  
Men jeg burde kanskje bare gå og legge meg og lese videre i "Life of Pi" som sålangt er en utrolig fin bok (etter ca 50 sider...)
Jeg er tross alt bare delvis inspirert til dette....Fra veldig trendy cafe/restaurant i Siem Riep, Kambodia. (The blue pumpkin.) Faktisk så var det en del utrolig kule steder i Kambodia! Verdens fashion-navle....? Kanskje ikke, men de var faktisk bedre enn mye jeg har sett i Thailand foreksempel.


På veg til en flytende landsby, flere bilder derfra kommer senere. Må få resiza de før e får lagt de ut. Var litt uproff på nettcafeen i går, og klarte å bare resize ca halvparten av bildene jeg hadde lagret på minnepinnen. Rotehode!


Erik handler av dame fra Floating Village som plutselig kom hoppende inn i båten vår for å selge oss drikke og bananer. Rart med det, du aner ikke at du har behov for noe, og så plutselig så står de der og så føler du at du må kanskje kjøpe noe selv om du egentlig ikke er så veldig tørst, he he. Så det ble drikke til båtføreren og såføren vår.


Damen hadde gjort dette før, ho bordet båten i fart, og forsvant igjen på samme elegante måten

1 kommentar:

Siw sa...

Hei :)
kul cafe dere var på, tror liksom at det ikke finnes slike steder der nede. Ha en fortsatt fin reise.
klem Siw