søndag 26. oktober 2008

Forrige helg

Foto: Erik
Et bilde av meg fra forrige helg i Stavanger. Erik jobber en del der nede, og jobben hans leier en veldig fin leilighet som folk kan bo i når de er der. Den helgen ble Erik igjen i Stavanger fordi han var på kurs for å bli Material Kontrollør (MK). Det er et helt eget og veldig vanskelig kurs man må ta, etter først å ha gått i lære et helt år hos en annen MK, for å kunne pakke reservefallskjermer. Reserveskjermen skal tross alt redde livet til fallskjermhoppere som får problemer med hovedskjermen sin. (Hovedskjermen pakker vi selv.) Derfor er det veldig strenge regler for hvem og hvordan de skal pakkes. Jeg har testet en reserve Erik hadde pakket, og den åpnet seg helt perfekt og fløy helt nydelig etter at hovedskjermen min ikke ville samarbeide på det hoppet. Pulsen var veldig høy, men det er godt å vite at systemet vårt virker!
Mens Erik var på kurs koste jeg meg veldig med diger plass, utsikt over havnen i Stavanger og ikke minst badekar. Bang & Olufsen radioen på badet var heller ikke å forakte mens jeg lå i badekaret og leste journalistikk-pensum til jeg ble skrukkete. Jeg hadde også en hel formiddag sammen med min gode kompis Alain. Han var hjemme med febersykt barn, så jeg besøkte han i det store fine huset de driver og pusser opp. Vi spise lunch og drakk kaffe mens skravla gikk i timesvis.
Jeg glemte helt å ta bilder den helgen. Bare slappet av, leste litt, og koste meg max.

4 kommentarer:

Frøken Aadalen sa...

Høres ut som en herlig helg:)
Jeg har lenge hatt lyst til å hoppe i fallskjerm, men jeg har fryktelig høydeskrekk, og dessuten så er jeg nok litt redd for nettopp det der med at utstyret ikke skal fungere..

Åsa sa...

Det VAR en deilig helg :) helt rett!
Du burde prøve et tandemhopp. Da slipper du å tenke på hvordan utstyret fungerer, kan bare henge der og kose deg. Når det gjelder høyden, så er det så surrealistisk høyt der man hopper fra, at du forholder deg ikke til høyde på samme måte som når du går over en bro foreksempel. Jeg kjenner flere som hopper både fallskjerm og base selv om de har høydeskrekk. Så ikke la det stoppe deg! Det er en fantastisk opplevelse, og vi pleier å si at vi vet virkelig hvorfor fuglene synger!

Anonym sa...

Hei Åsa.

Det var veldig koselig å ha deg på besøk. Lille Gustav var ikke i form dessverre, men det står bedre til nå heldigvis.

Må ta meg en tur til Bergen igjen snart. det er for lengesiden jeg har brukt en dag eller to der på venner.

Hils alle kjente også tar vi den by/lunch turen med vino nestegang.

Åsa sa...

Abolutt, det var knall å se deg igjen. Gleder meg til litt wining and dining neste gang :)