lørdag 18. oktober 2008

Litt av hvert

Noen som vet et bra, billig, sentralt og hyggelig/koselig hotell i København? Skal kanskje dit i Mars med verdens beste barndomsvenninner... Da må vi ha tak over hodet.
I går ble det Quiche Lorrain på meg. Det er omtrent som en pai. Veldig nam nam, og perfekt å ha stående i kjøleskapet noen dager og bruke til lunch eller kjapp middag. Den blir nesten bedre dagen etter nemlig. Når den har ¨fått satt seg litt liksom.
Jeg vil virkelig anbefale at man lager paideigen selv. Det er bare å smelle sammen mel, smør og vann og la det stå kaldt en time. Selve paien lager du på 10 minutter etter det! Voila. En rett som høres mye mer komplisert ut ennn den er. Og så godt da! Jeg hadde sopp, brokkoli og skine i, men det er uendelig med muligheter. Beklager, ikke noe bilde, kamera er ute på vift.
I dag skal jeg kjøre buss i mange timer, så nå gearer jeg opp med bøker og ipod og det som måtte trengs for å ha en fin tur. Ha en fin helg!

5 kommentarer:

Mariann sa...

Den må jeg prøve å lage en gang, nam nam. Sist vi var i Køben bodde vi på Radisson SAS (Royal) som Arne Jacobsen har designet. Veldig sentralt, rett ovenfor tivoliet, panoramautsikt og stilige rom. Vi fikk det veldig billig, 600 kroner, men da fikk vi noe friends&family-rabatt gjennom bekjente. Ellers kjenner jeg ikke til så mange hoteller i Køben. Men ofte gode deals på hotels.com

Åsa sa...

Takk for tipset! Det skal sjekkes ut. AJ designet hotell høres ikke så verst ut. :)
Var forresten du som inspirerte meg til å lage pai. Kan legge ut den oppskriften jeg brukte, den er litt annerledes.

Anonym sa...

har endel billig billig linker jeg har fått via tante (hun som bor i køben) skal sende dem på mail til deg :-) Helen

Johanne sa...

Jeg har akkurat vert der :D Saga Hotel er billig og sentralt, men der er det felles dusj og sånt. Men egentlig helt greit å bo på, man er da bare der for å sove for det meste :)

Åsa sa...

Takk for gode tips! :)