torsdag 24. januar 2008

Ankomst Bangkok

Endelig! 19 timer etter at vi dro fra Landaas Tirsdag var vi fremme paa hotellrommet i gaar. Vi bor midt i Kao San Road i et herlig backpacker kaos. Her er varmt og deilig... Da vi gikk inn for landing i gaar registrerte vi 18 grader paa 5000 fot, og paa bakkenivaa var vi oppe i 31. Heldigvis er det ikke sol her i Bangkok i dag, og det var det heller ikke i gaar. (Eller kanskje ikke heldigvis, for det betyr vel helst at det er all smogen som gjoer at vi ikke ser sola....)

Erik sin foerste kommentar da vi kjoerte inn i Kao San Road i gaar var "Her var det hoey Hippiefaktor ja!!!!!!" He he...

I gaar fikk vi ikke gjort saa mye mer enn aa rusle litt rundt i gatene her og spise middag. Saa traff vi Frode som er Erik sin kompis fra gymnaset og som bor her nede. Det ble en lang kveld paa bar som tilslutt ble avsluttet med grillspyd og stekt maiskolbe fra en av de mange hundre bodene som selger mat nedover gaten her. Til sluttt kunne to blide og slitne blodferske backpackere stupe i seng paa det deilige hotellrommet vaart.

Skal soerge for aa faa tatt mange flere bilder av hippikulturen og gaten her og legge ut her.


Klesskapet mitt de neste 3 mnd og klatreutstyret som gjorde sekken himla tung! Men heldigvis slapp vi betale overvekt...



Erik studerer menyen og lurer paa hvilken avsindig spicy rett han skal velge ut fra de 200 ukjente rettene i menyen. Aasa var den minst toeffe av oss denne foerste dagen og gikk for stekt ris med kylling... Chicken! Erik derimot helte innpaa biff med sterk chillisaus.


Aasa ser forundret etter mister sjefs-hippi


Mister sjefs-hippi aka Mr Thailand

Erik og Frode paa bar

Photos: Erik Syvertsen og Aasa Nord

Ingen kommentarer: