søndag 20. januar 2008

En søndagsdrøm å synke ned i...

Jeg ønsker meg så veldig et badekar. Særlig på søndager som i dag!
Men har desverre ikke plass. I så fall måtte det blitt midt i stuen, og det er liksom litt lite praktisk. Selv om det kan være en genialt fin filmkulisse. Har sett en del studioleiligheter med badekar midt i stuen. Det ser alltid veldig kult ut. Men jeg klarer ikke helt seriøst å se for meg det her hos meg ;)

I filmen "101 Reykjavik" hadde de faktisk ett badekar på kjøkkenet. Har alltid syns at det var en veldig morsom ide. Når det ikke ble brukt som badekar fungerte det som benk ved kjøkkenbordet. Men hos oss så har vi ikke engang plass til en stol på kjøkkenet... og langt mindre et badekar!


Photo: From the film 101 Reykjavik

Kanskje en gang i tiden at jeg kan få oppfylt drømmen. I mellomtiden så utnytter jeg muligheten hver gang jeg er på hotell med badekar.


Photos: heylucy.typepad.com

Jeg har i alle fall den hvite skålen på bildet (eller en som er veldig lik) kjøpt hos Fretex. Så jeg har jo på en måte dekoren i orden den dagen jeg får meg et! Phew! ;)

1 kommentar:

Se også sa...

love your blog! ser du har lagt lenke til pollka, jeg har i dag laget ny blogg, samme type som du. den har også fått nytt navn:

http://scenarioblogg.blogspot.com