torsdag 24. januar 2008

Nattlige sysler i "Crazyhippistreet"

Maa nesten fortelle at det foerste forsoeket paa aa kjoepe grillspyd i gaar ikke var helt vellykket. Det er nemlig ikke egentlig lov aa selge noe paa gaten her. Likevel er det tjukt av boder med mat, smykker, kjoler, fishermans pants, sjal, saronger, mat, cder, dvder, mat igjen, mere saronger, mere fishermanspants og saa bortetter. Tett i tett. Jeg stod og skulle betale for spydet mitt som akkurat var ferdig grillet, hadde klar 20 Bath (ca 3 kroner) og DER bare slaas hele boden sammen i broekdelen av et sekund og grillmannen tar ut og loeper over gaten og ned et smug med baade vognen og spydet. Like raske har alle de andre vaert og plutselig er gaten rensket for salgsfolk. Dette hadde de tydeligvis gjort foer... Litt betuttet staar jeg igjen der paa gaten og undrer paa hva som skjer. Og saa ser jeg politiet som er paa vei nedover gaten med blinkende lys. Men like fort som de forsvant saa kom de ogsaa tilbake alle disse selgerene saa jeg fikk meg jo mat av en annen dame litt senere paa kvelden da som sagt.


Aasa kjoeper grillspyd i Kao San Road

Aasa og Erik i Kao San Road foerste kvelden

Photos: Erik Syvertsen

4 kommentarer:

mariamaria sa...

Er glad for å vite at dere er vel fremme, misunner dere virkelig, ser veldig deilig ut å sitte ute i singlet og t-skjorte...
Nå er det snart helg og dere har vel planer om å komme dere på en strand innen lørdag? Ha en fabelaktig tur!
Maria

Hege sa...

Hei på dere!:-) Nå har eg registrert meg slik at eg kan skrive inn meldinger til dere. Dette var jo kjempeartig! Å gå inn her å lese om hva dere to globetrottere bedriver dagene med:-) skal følge nøye med! Kos dere mine venner:-)

Hege sa...

Hei folkens:-) Dette var utrolig gøy! Her skal eg følge med utover våren!:-) Godt at dere er trygt fremme og koser dere. Her er det håndball-em og pissregn.. hehe.. ingenting nytt på den fronten.
Vi snakkes senere. Ha det bra så lenge:-)

Hege sa...

ja.. her kom begge inn ja.. hehehe:-) Litt surrete her!