søndag 27. januar 2008

The worst toilet in Scotland

I dag har vi ankommet Railay Beach utenfor Krabi som ligger paa Vestkysten. Vi var dritslitne etter nye 18 timer med reise da vi endelig kunne loefte (de altfor tunge) sekkene vaare av baaten her i dag og trakke ned i den varme sjoen og sanden. LYKKE!
Tastaturet her er helt paa tryne. Sikkert et resultat av utendoers internettcafe paa stranden. Ha ha hallo.... Sand og computere... Verdens beste kombinasjon? Neppe.
Derfor orker jeg ikke skrive saa mye i dag. Alt maa nemlig skrives paa nytt hele tiden feil som oppstaar naar trege taster ikke foelger med fingrene mine. ARgh!
Uansett: tilbake til ankomst. Vi orket ikke gaa langt og tok foerste og beste bungalow som viste seg aa sikkert vaere foerste og verste? Badet er sikkert ikke vasket etter tsunamien. De flisene som en gang var hvite er naa gule. Skal sette inn bilder i morgen. Men det er en seng og sove i og tak over hodet (saa vidt det er) Litt nervoes for om slanger eller elefanter eller andre krypdyr skal komme inn hullene i veggene der i natt. Men heldigvis saa har vi ialle fall myggnett. Og vifte. Saa det gaar nok bra.
UTROLIG dyr oey dette (Ikke i forhold til Norge men i forhold til Thailand... ALT er dyrt. Internett ogsaa. Vi satser paa en uke med klatring naa. Og saa flytter vi til Ton Sai som er billig stranden litt utenfor. Ikke saa fin strand kanskje men visstnok god stemning, masse klatrere og good vibes i foelge bibelen vaar.
Naa skal jegha meg en banana pancake. (Har nettop fortaert en "Paradise Punch" paa stranden. I sjoebrisen.) Naa er det nok av dette tastaturet her!

3 kommentarer:

Kristine sa...

Så dere er rundt og farter i varmen dere. Så verdigris's å lese her inne, når været er skikkelig kjipt i Bergen.
Jeg og Brede er fremdeles på husjakt, kanskje vi klarer å lure inn en innflyttingsfest i den tiden dere er tilbake(har innsett at kjøp av bolig tar tid...og at banken er kjip med å gi ut alle de pengene jeg vil ha)

Kos dere på B&B(nei..ikke bed and breakfast, men bed and bugs!)
Skriv ofte i bloggen til oss drømmere som følger med dere på reisen:)

Klem, Kristine J.

scenario sa...

jeg tar neste fly og joiner dere! siste nytt fra bergen: det ser ut til at danmarks kroen har åpnet igjen! kos dere videre! klemm!

Åsa og Erik sa...

Fantastisk! Gleder meg til aa komme hjem til baade innflyttingsfest hos dere Kristine og tur til Bien og forbi en AAPEN danmarkskro med deg JM!!
Lots og love til daakker begge, skal blogge i kveld, har hatt litt lite tid til det i det siste. Vaert litt bissi med aa nyte tropene og paradis stranden ;)