torsdag 17. januar 2008

Treg strart ;)

Åkei, jeg har vært treg til å blogge i det siste. Selv om det har skjedd massevis av gøy!

Så nå er det på tide med litt skjerpings her! (Hva blogging angår i alle fall.)

Forrige fredag var jeg først en tur til Os med min søster. Traff tilfeldigvis Anne K der. Veldig hyggelig! Meg og søstermor shoppet litt på salg, og jeg fikk en gave av henne bare fordi hun er så snill!!

Det kjempefine smykket som jeg fikk av søster:


På kvelden var det 30 års dag for Helen med langbord, bursdagsang og Tapas på Escalon. Etter selskapet som sluttet "tidlig" fordi det var mange barn der så gikk turen til Pingvinen sammen med Haldis (som jeg ikke hadde sett på 3 år...!) og hennes date. Veldig gøy å treffe gamle venner. Hadde en festelig stund sammen med de to før vi forlot dem i fred og ro så de kunne "spise hverandre opp". Derfra dro vi til Bien for en liten feiring av Renates overståtte bursdag. Veldig gøyal men sindig kveld. (Jeg kjørte likegodt for å spare meg til dagen etter.)

Lørdagen var det nemlig Årsfest i Bergen Fallskjermklubb, og festene der pleier å bli intet annet enn heidundrande! I år var ikke noe unntak, og en gang i sekstiden fant vi oss en Taxi hjem fra nachspillet.

Detalj fra Årsfestbekledningen (jeg elsker strømpebukser i knallfarger, har en god del som jeg har brukt masse i det siste, det er GØY med farger isteden for alltid bare safe svart...):


Kjolen jeg hadde på meg på Årsfesten. Kjøpt på januarsalg hos Match på Sletten Senter:I går klippet jeg meg litt. kortere lugg og kvitte seg med flisete tupper. Luggen ble jeg veldig fornøyd med. Litt sånn som jeg såg ut på 70/80 tallet da jeg gikk på barneskolen. He he.

2 kommentarer:

jorunn maria sa...

cool strømpix, hvorfra?

Åsa Nord sa...

Hmmmm, jeg er ganske sikker på at den er fra HM, men det er blitt en stund siden den ble innkjøpt så jeg husker ikke helt. Jeg kjøpte mange i knallfarger, men de begynner selvsagt å bli slitt så jeg har lett eter nye. HM har ikke hatt farger på lenge, bare kjedelig brunt og svart og grått og svart og svart og svart.....
Men den lille strømpebuksebutikken på galleriet har godt utvalg i kjempefine både tights og strømpiser i fine farger. Sjekket ikke pris, vil vente til vi er kommet hjem fra tur med alle sånne innkjøp. Sikkert god kvalitet anyway. La redoute har tights i knallfarger. Men jeg er mest glad i god gammeldags strømpebukse med fot jeg lissom.