lørdag 19. januar 2008

The beauty of decay. Om forfall.

Jeg er en av de som syns at forfall noen ganger kan være utrolig pent. Det øverste bildet representerer det jeg syns er helt nyyyydelig. Jeg tok det i Ronda, Andalucia i Spania. Der er veldig mye fint å se i Ronda som er en av mine favorittbyer i verden. Men likevel, dette bildet er det jeg er mest glad i. Tror det handler om at her kan man forestille seg hvordan menneskene som bodde i det huset som er revet har bodd. Det gir rom for masse fantasi. Og det er pent. Jeg skal ikke bruke tid på å forklare hvorfor jeg syns det akkurat nå. Det får jeg ta en annen gang.

Det nederste bildet er tatt oppe ved Midtsæter, der man går opp til Midtsæterfjellet på Os. Måtte stoppe å ta bilde av denne søte flyttebilen som sikkert var en stor og sterk og stolt flyttebil en gang i tiden, men som nå igrunnen bare står der og venter på selv å bli flyttet bort. (Selv om jeg egentlig syns den bør få stå lenge enda...)Photo: Åsa Nord, Ronda

Photo: Åsa Nord, Midtsæter

1 kommentar:

Anja sa...

Flyttebilen ble tatt bort nå i 2011 ettersom det ble gravet opp og laget parkeringsplass der i år. Den har stått der i flere år, så trist at ikke kommunen kunne velge en annen plass å lage parkeringsplass.