mandag 8. juni 2009

humlens flukt

Foto: Privat
Det er vanskelig å ta bilder av humler! De tar ingen regi, og står aldeles ikke stille... Jeg hadde håpet å få minst ett klart og fint bilde av en av alle de hundre humlene som summer i Rhododendroen til mor og far. Men tilslutt gikk apparatet tomt for strøm. Dessuten hadde jeg bare kompaktkameraet. Det hadde sikkert gått bedre med speilrefleksen, og kort lukkertid. Det får jeg teste neste gang.
Lørdagens russefest var en stor suksess. Det var utrolig kjekt å treffe igjen alle jentene fra russebilen først på dagen, og kjempeartig med resten av gjengen senere på kvelden. Vi danset og danset og danset. Til et herlig utvalg av 90-tallsmusikk. Jeg har heldigvis fått energien tilbake, og er klar for siste innspurt på hjemmeeksamen. Dessuten skal jeg på jobbintervju i dag. Det blir spennende!

1 kommentar:

Mariann sa...

Så moro med russetreff... og gosh så lenge siden, jeg var også russ i 94... 15 år har gått fort syns jeg, samtidig som det er en evighet siden.
Håper du snart kommer til hektene etter ME slappheten.. BLir man aldri helt kvitt det?? Men må si du takler det ganske bra. Man lærer seg vel kanskje å leve med det. KLEM fra meg.