lørdag 6. juni 2009

sjikkelakke sjikkelakke

Foto: Privat
I kveld skal jeg treffe denne gjengen her. Russ 94, Os Gymnas. Det er blitt 15 år siden vi sprang rundt i russedress og sang "sjikkelakke"!! 15 år! Tiden flyr, og det er helt fint. Jeg har ikke noe ønske om å være 19 igjen. 

Jeg gleder meg spesielt mye til å treffe jentene fra russebilen min "Ragnarok". (Den fine bilen med sol på taket, helt til høyre i bildet.) De fleste av dem har jeg truffet med jevne mellomrom opp gjennom årene. Men vi har vel aldri vært samlet hele gjengen, ikke siden 94. Erik skal også på festen faktisk. Han gikk nemlig første året på gymnaset i en av parallellklassene mine. Fordi han var utvekslingstudent mellom første og andre, var han russ året etter oss. Men han hadde mange venner i kullet mitt, og var med som sjåfør på en av bilene.

Det morsomme er at vi ikke kjente hverandre den gangen. Vi traff hverandre først 10 år senere. Da ble vi kjent. Etterhvert kom det fram at vi hadde gått på gymnaset sammen, og at han kjente alle vennene mine fra den gangen. Bare ikke meg. Morsomt!

Er det forresten noen som faktisk KAN den sjikkelakke-reglen? For jeg kunne den ikke da jeg var russ en gang...

2 kommentarer:

magni sa...

Er det ikke noe sånt?:
Sjikkelakke, sjikkelakke, show, show, show.
Bommelakke, bommelakke, bow, bow, bow.
Sjikkelakke, bommelakke jess, bom, bø.
Julekake, julekake, hjemmebakt brød.

Åsa sa...

Eg tror kanskje du har rett. :)