onsdag 17. juni 2009

ekstremsportveko.com
Foto: Privat
På søndag starter Ekstremsportveko på Voss, en hel uke i ekstremsportens tegn. Vossabygden flommer over av folk med kajaker, mountain bikes, fallskjermer, paraglidere, hangglidere, longboards, klatresko, raftingårer, ski, kiter, baseutstyr og det som måtte finnes av utstyr for ekstremsport. Folk pakker bilene sine stappfulle av utstyr, og drar til Voss for å kose seg med likesinnede. Hver dag avsluttes med mengder av fallskjermhoppere og andre flygende elementer som lander på "Prestegardslandet" utenfor det store sirkusteltet, som fungerer som festivaltelt, i sentrum av Voss. 
Deretter er det rett inn i teltet for visning av "Dagens Video". Da vises de mest spektakulære klippene fra alt som har skjedd rundt omkring den dagen. Torsdag, fredag og lørdag er det i tillegg konsertprogram. Konsertene starter like etter dagens video. I år spiller blant annet Kakkmaddafakka, Fjorden Baby! og Datarock
Her er et innlegg jeg laget i fjor, med diverse bilder fra tidligere år. 

4 kommentarer:

Mariann sa...

Om du skal i år også, krysser jeg fingrene for deg at du får fint vær!! OG riktig GRATTIS med den flotte karakteren A, jeg er imponert... mtp ME må du virkelig klappe deg selv på ryggen :-)

Åsa sa...

Takk skal du ha!
Ikke alltid like lett å jobbe med sviktende konsentrasjon, men man klarer mye når man bare vil ;)
Jeg håper det blir en liten tur til ekstremsportveko, og det ser ut til at det kan bli flott vær. Særlig mot helgen.

pollka sa...

q-tip blir den beste konserten! der skulle jeg i alle fall gjerne vært :)

Åsa sa...

Ser ut til at det blir helg på Voss, og da skal selvsagt q-tip konsert inn i programmet :)