mandag 18. august 2008

120808

Trallebanen til Mågelitopp i Tyssedal. Imponerende bratt! Fløybanen gå hem og legg deg... Mågelibanen er dessuten åpen. Hah, snakk om luftig opplevelse det må være! Den var desverre stengt da vi var der. Kanskje neste gang?

Erik på kanten av Ringedalsdemningen

En spretten kar

Mye vann er det også i Tyssedal

Og rognebær har de

Tyssedal Kraftstasjon

Detalj fra dør i Odda

Et lite stykke norge i Odda

Skulle det brenne er de forberedt i denne bygden også

Buerbreen

Hesteviskeren...?

Bjutifull fjording som vi kom over i Odda

Tre med et slags hull i

Hardanger-moreller

Et anna lite stykke norge også i Odda

Gøy på landet..?

Nasjonalromantisk utsikt fra restaurant Zanoni, Hotell Ullensvang på Lofthus i Hardanger.

Rusletur rundt hotellet etter middag

Jammen har de ikke trær med hjerter på også på Lofthus! Alt hva en romantisk aften kan begjære altså.

Foto: Erik/Åsa

Noen bilder fra bursdagen min. Vi var først turister i Tyssedal og Odda før vi dro til hotell Ullensvang. Der oppfyllte min kjære Erik et stort ønske for meg ved å spanderte bursdags middag på meg i restaurant Zanoni. Det var magisk! Virkelig! Utsikten var nasjonalromantisk og svimlende vakker med en langsomt rødnende himmel over folgefonna, og en færing full av glade mennesker roende rundt i Sørfjorden. Tidemand og Gude satt kanskje der sammen med oss og malte...?
Hardangercideren var fantastisk god, og maten helt aldeles nydelig! Det var så godt at jeg helt glemte å ta bilder av de nydelig danderte rettene. Da desserten kom på bordet var jeg så mett at jeg trodde jeg skulle sprekke. Men Vaniljepannakottaen var bare så nydelig at den smeltet på tungen! Kunne dratt tilbake og spist bare den jeg..! Menyen min bestod av: Forrett -Grillet asparges med ceviche av steinbit, sprø spekeskinke og trøffelolje. Hovedrett -Hmm, jeg husker ikke helt, men det var fisk med røstipoteter og den var helt himmelsk!! Dessert -Vaniljepannakotta servert med Hardanger-moreller. Hvitvin til forrett og hovedrett, portvin og kaffe til desserten. Drikken til maten var perfekt og det var servicen fra den søte servitøren også. Akkurat passe tilstedeværende men veldig oppmerksom og serdeles trivelig!
Les BT sin anmeldelse av restauranten her. De gav seks på terningkast. Jeg sier seks pluss!
Erik sprenger karakterskalaen og får en sjuer for at han tok meg med dit. Elsker deg!

2 kommentarer:

Brit sa...

Hei søta!
Forstår av alle dei nye innlegga at dykk kom dykk velberga til Bergen. Det var så utruleg hyggelig at dykk stakk innom ein tur!! Smask, smask!

Mariann sa...

Så romantisk da ;-)