onsdag 27. august 2008

Forresten

Det kommer selvsagt mer om studentlivet og skolen etterhvert. Akkurat nå har jeg vært ganske sliten. Mye nye inntrykk og fulltidsjobb på teateret ved siden av denne uken tar litt på. Må la alt få synke litt mer inn før jeg forteller noe særlig.
Kan likevel nevne at vi hadde foredrag med Torbjørn Andersen fra Norway Says på åpningsdagen. Det var utrolig bra, og kjempeinteressant for meg som er glad i fin design, og med interesse i prosessen rundt det å skape noe.
I dag var det foredrag med Marco Elsafadi som er basketballspiller på Ulriken Eagles, grunder og høvding i stiftelsen New Page som jobber for et bedre liv for barn og unge. Han er også lærer på skolen og holdt et fantastisk engasjerende og viktig foredrag i dag. Om relasjoner mellom mennesker. Om respekt, om selvtillit, om å gi tilbakemeldinger, om å være ærlig, om å kaste janteloven, om å tørre å være seg selv og om å se andre. Viktige saker.
Foreløpig er jeg all thumbs up for at dette kan bli veldig bra. Jeg har ikke hatt tid og overskudd til å være med på festen nå de første dagene, men det ryktes (han fortalte det selv, så det er vel ikke egentlig et rykte) at rektor stod i baren på skolen og tappet øl til klokken ble tolv...! Fresh rektor. Forteller mer etterhvert som ting har fått tid til synke mer inn.
Er i allefall ferdig med oppgaven som skal leveres i morgen. Hurra!

1 kommentar:

prinsesselinn sa...

oj. der var jo du og :-)
takk for hilsen, er på jobb,
skal kikke masse på bloggen din senere idag.
klem klem