lørdag 2. august 2008

Høstønske

Photo: H&M
Photo: Purseblog

Jeg har lenge hatt lyst på en fin enkel "den lille sorte". Jeg kjøpte en nødløsning på HM for 69,- kr på salg for en stund siden, men den har ikke den fasongen jeg egentlig ønsker meg. Jeg kikket innom HM sine nettsider for å se om de kanskje hadde den perfekte utgaven blant høstvarene men det nermeste jeg fant der var en omslagskjole og det er ikke bra nok...

Den rosa-blomstrete kjolen over her til 298,- fanget derimot oppmerksomheten min. Fin-fin høstkjole til støvletter, cardigan og strømpix!

Nå må dere IKKE misforstå, jeg går på ingen måte rundt og venter på at høsten skal komme, jeg nyyyter sommeren, solen og bader så masse jeg kan fortiden. Men året går nå engang sin gang, og etterhvert så kommer høsten sigende innover oss, og da vil man jo også være fin da. Og i den kjolen tror jeg nok jeg vil føle meg fin. Særlig med et hint av fortsatt sommerbrun hud.

Beltet er fra Dolce & Gabbana og litt for dyrt for meg med sine $ 294. Men det hadde unektelig tatt seg fantastisk ut i livet på den perfekte lille sorte når jeg engang finner den!

2 kommentarer:

Nadine sa...

What a beautiful belt :).

Kitschpink sa...

Yes, I know! I fell completely in love with it, and it's on my list of things I dream of having this fall....