søndag 3. august 2008

Morgenstund er gull i grunn


Foto: Privat
Erik i nye klatreklær fra Platou Sport
Bukse: Präna
Genser: Black Diamond
Caps: Rip Curl (Bangkok)
Sko: éS (Cadiz)

Jeg gjorde et par salgskupp i går
Sort genser/topp: HM 50,- kr
Grå langermet genser: Fra en eller annen butikk en gang i tiden
Bukse: Fishermanspants fra weekendmarket i Bangkok
Sko: Gamle slitte converse
Smykke og lue: Lindex (Smykket var på salg og kostet ca 20,- kr)

Ruslet til Shell for å kjøpe brød til frokosten og Dagbladet fra i går. Helt sant! Av en eller annen grunn elsker jeg å kjøpe gårsdagens aviser. Jeg tror det får meg til å føle meg litt ekstra heldig når jeg er så tidlig ute at jeg får kjøpt avisen før den sendes i retur. Det betyr både at jeg har vært tidlig oppe og at jeg får kjøpe noe som egentlig er gått ut av salg på en måte. Eksklusiv følelse! (Det gjelder å ha evnen til å glede seg over de små ting her i livet vet du.)
Det var helt stille ute. Ingen mennesker å se. Utenom to små barn som lekte på en trapp, og to sortkledte ungdommer som var ute og røkte på en altan. Jeg innbilte meg at nachspillet fra i går kanskje ikke var helt over enda. Det fikk meg til å føle meg enda freshere som var ute og ruslet frisk og opplagt.
Nå, kun få minutter etter at vi kom hjem igjen pøser regnet ned ute akkopangert av lyn og torden.
Herlige morgenstund! Men nå begir jeg meg hen i gårsdagens avis. Ha en deilig deilig søndag!

Ps: Brevet jeg poster på bildet over er kontrakten for det forestående tomtekjøpet...! Nå venter vi bare på at det skal bli september og møteaktivitet i kommunestyret.

3 kommentarer:

pollka sa...

cool outfit!! den luen kler deg! og smykket er jævla nice, lenge siden du kjøpte? eller va det i går? eg blir nødt te å hærma altså, e det ok?

Kitschpink sa...

he he, selvsagt kan du herme! Var i går jeg shoppa lite. 70 % avslag... kunne ikke lavære vettu ;)

Kitschpink sa...

PS, egentlig så er det jo ikke å herme anyway.... Jeg har jo også hermet på en måte i så fall. Det er jo masseprodusert skit som "alle" har ;) he he.