onsdag 20. august 2008

Trøtt

Illustrasjonsfoto: Flickr.com
Kjempetrøtt. Har laget en haug med smykker og løpt byen rundt på rekvisittjakt i dag. fremdeles veldig kos å være på teateret igjen, og jeg får så god trening av det! Ut og gå masse hele dagen. (eller i mitt tilfelle; løpe... jeg har alltid hatt en uvane med å gå grusomt raskt. Har liksom alltid liten tid, mye som skal rekkes over, mange butikker jeg må innom for å lete etter den rekvisitten jeg jakter på. Kommer alltid tilbake på huset og er varm og svett og rød i toppen.) Ikke rart jeg var tynn som en strek før! I tillegg pleide jeg alltid å løpe opp og ned alle trappene på jobb. He he. Ikke for bevisst å trene, men fordi tiden pustet meg i nakken...
Helge (Jordal) kom bort til meg i kantinen i dag og lurte på hva jeg gjorde der nå, siden det var så lenge siden sist. Det er alltid koselig med sånne kommentarer. Kjekt at det blir lagt merke til at man er borte. Og at man er tilbake.
Har skrevet meg opp på premiærefest og satt meg på ventelisten for billetter til premiæren. Så får vi se hva som dukker opp. Kan bli kjekt, men jeg blir ikke lei meg om jeg ikke får. Har vært på så mange premiærer før. Men denne gangen er det galla med smoking og greier, så det er litt ekstra stas. Kunne vært morro å være med på. Er jo storsatsning for DNS med regissør fra London og greier, og Bjarte (Hjelmeland) som fersk teatersjef. Stor prestige-prosjekt.
Har enda ikke kikket inn på prøvene, men det har jeg planer om å gjøre i morgen. Må jo sjekke ut om det ser ut til å bli bra.
Etter jobb var jeg bleieskifter og trillepike. Trillet verdens nydeligste nevø i to timer så mor fikk seg litt søvn og far fikk seg en tur i klatreveggen. Så nå har jeg gått sykt mye i dag. Og dyttet vogn opp mange bratte Bergensbakker. Må vel være god trening?
Men nå må jeg legge meg før jeg sovner på tastaturet! Har en lang og travel dag i morgen også... kommer nok hjem trøtt som en strømpe halv tolv i morgen kveld.
God natt!!

2 kommentarer:

Mariann sa...

Høres ut som en morsom jobb du har :o) Ha en fin torsdag... stress less ;-)

pollka sa...

mekker du smykker hjemme? vil se! :) og vil se deg, skal dere friskuser ut på reis/tur i helgen? jeg er hjemme, alene med kidd´n ... men kan by på kaffe, te, hvitvin og sikkert noe annet som ligger gjemt i kjøkkenskapene, og så bør jeg skaffe kake! har bursdagsgave til deg. håper vi ses snart. jeg er frendeles trøtt som et dovendyr, men må jo snart begynne å gjøre ting utenom jobb igjen. yogaen starter vel opp snart, jeg superkeen. klemm!