lørdag 2. august 2008

Grillenes Ferrari




Photos: dexigner.com

Okei. Det er lenge til vi har et ferdigbygget hus. Tomtekjøpet er ikke engang hundre prosent i boks enda. Men vi har likevel bestemt oss for hvilken grill vi skal ha den dagen vi kommer så langt. Man må jo være litt fremsynt...
Vi har ikke planlagt hvilke grilldresser vi skal ha. Men jeg lover å komme med en tilbakemelding når vi har bestemt oss for det også.

Fuego 01 er designet av Robert Brunner, som tidligere jobbet med å utforme Apple-produkter for Steve Jobs, og grillen har vunnet prestigetunge priser for sin design. Les mer hos fuegoliving.com

4 kommentarer:

fru Aadalen sa...

Hihi! Så herlig!
Den var dritfin da..men dyyyyr ut..!?

Åsa sa...

Ja, den selges visst ikke i Norge, men har funnet den for $3000. Med dagens dollarkurs blir vel det noe sånt som 15.000,- Men jeg har sett at Obs bygg selger griller til oppunder den prisklassen, og du kan jo forestille deg hvor "pene" de er ;) Så folk bruker tydeligvis mye penger på grill noen ganger! Og hvis den da har så lekkert design som denne, så er det vel verdt det!? (Hvis man har råd vel og merke....)

Anonym sa...

Stilig grill. Håper det blir husbygging på dere da. Det kan vel ta litt tid om tomten ikke er på plass heller :-) men plutselig skjer det.

Åsa sa...

@ Mariann: Ja vi venter i spenning. Drømmer litt og "planlegger" litt i mellomtiden. I september får vi forhåpentligvis vite hva som skjer :) Spennende!