torsdag 18. september 2008

Tiden vil vise...

Jeg vet virkelig ikke hva jeg skal gjøre. Jeg har nå tatt denne testen to ganger, og selv om jeg svarte litt forskjellig fikk jeg ikke opp at jeg burde bli journalist som et alternativ noen av gangene. Selv om jeg vet det finnes som et svaralternativ i testen. Krise! Kanskje jeg bare bør slutte på skolen med en gang? Før det er forsent.

Jeg kunne derimot helt trygt gå for en preste-utdanning, eventuelt direktør, politiker, musiker eller hjemmeværende hustru. Nå er jo ikke jeg religiøs da, så prest er utelukket. Har heller ikke lyst å bruke tiden min i politiske dueller, da jeg bare ville ende opp med å dø ung av hjerteatakk i sinne og vrede. Jeg kan heller ikke spille noen instrumenter annet enn do-re-mi på blokkfløyte. Dermed sitter jeg igjen med hjemmeværende hustru eller direktør. Tja. 

Noe annet testen lærte meg er at jeg trenger ikke lenger kalle meg et rotehode fordi jeg tendenserer til alltid å være litt sent ute. Derimot skal jeg fra nå av bruke det mye mer positive uttrykket tidsoptimist. Der har du meg. 

(Okei, så må jeg vel inrømme at der var en del flere alternativer og at tross alt var skribent ett av de. Jeg får vel regne det som godt nok.)

2 kommentarer:

Mariann sa...

Håper ikke du slutter pga testen :-O jeg fikk forresten jpurnalist, men hadde nok ikke trivdes med det... tror ikke vi skal stole på den.
Ha en god helg....

Kitschpink sa...

He he, neida, ingen fare, teksten må nok leses med en GOD dose ironi. Jeg koser meg som bare rakkeren på skolen jeg!! :)