lørdag 24. mai 2008

Gies bort


Hvis noen vil ha denne bjørkefikenen så skal de få den. Jeg syns den er altfor stor hos meg, men jeg har ikke hjerte til å kaste den.

Det var den første planten jeg kjøpte selv. Til min første hybel. Og jeg var utrolig stolt da jeg gikk og kjøpte den kjempestore og dyre planten på en ordentlig blomsterbutikk, ikke Ikea eller noe sånt.
Jeg syns at den var kjempefin! Men så gikk det ikke mangen ukene og så hadde alle bladene falt av den, og den var plutselig ikke så fin lenger... For jeg hadde selvsagt ikke klart å gi den nok lys i min mørke kjellerhybel, og den hadde også fått altfor lite vann stakkars. Jeg var jo så lite hjemme. Bare om natten for å sove. Ellers jobbet jeg jo det meste av tiden. For jeg sparte jo penger til å dra ut og reise. Som man gjør når man er 21.

Men så da jeg flyttet ut igjen fra den litt triste hybelen etter kun kort tid, for å spare enda mer penger til å reise for, da ble den med på flyttelasset hjem til mor og far. Der ble den stuet inn på et rom og min mor husket kanskje på den en gang i skuddåret. Men det var en hardfør rakkar som ikke ville dø.
Så senere fikk den flytte til grønnesmauet sammen med meg, og der ble den kjempeglad for der fikk den bo oppå en stol helt inntil vinduet og fikk masse lys. Så den ble grønn og tøff igjen. Men jeg er ikke så veldig fan av bjørkefiken lenger og så passer den ikke helt inn her hos oss syns jeg.
Men så klarer jeg ikke å kaste stakkaren, for den er jo levende. Og jeg har hatt den så lenge... Så det hade vært enklere om jeg kunne omplassere den.

Sånn som kjendisene sikkert gjør med veskehundene sine. Åh, nei nå matcher ikke "Fiffi" den nye Chanel vesken min, så den passer meg liksom ikke lenger, tror jeg må gi den vekk. Heller kjøpe en som passer min nye Louis Vuitton.
Min "Fiffi" -bjørkefikenen blir også veldig glad om den får et nytt hjem.
Jeg kan jo legge den ut på "gies bort" på Finn.no Men tenkte først jeg skulle høre her.

1 kommentar:

pollka sa...

dersom du ikke har fått gitt bort fikenen enda, så melder jeg meg. da kan du jo lett besøke den hvis du skulle savne den :)
synd vi ikke får yoget denne uken. men går det bra med deg? (jeg har vært på jobb i hele dag, og så sett brand på dns, og derfor ikke fått svart deg på sms.) stor klem!