onsdag 28. mai 2008

Pure orange happiness

Hva gjør man når man noen ganger er et skikkelig surrehode og kommer hjem med en ny diger pose gulerøtter bare for å oppdage at det ligger allerede en nesten helt full og like diger pose i kjøleskapet...? Det er jo litt for kjipt å la dem ligge der og råtne. Men vi er heller ikke sånne folk som vanligvis knasker veldig store mengder av dem. Selv om vi burde selvsagt. Sunt og alt det der.
Nei da må man vri hjernen litt, til man kommer på at man kan lage gulrotpuré. Masse. Så det holder til flere dager.
Det er enkelt og nam nam.
Ikke ofte vi spiser en middag bestående av to kun to "ingredienser". Men i dag ble det det. Gulerotpuré og marinert svinekotelett.

Puréen er veldig enkel: Mos kokte gulerøtter sammen med salt, pepper, litt smør eller lignende og en dash melk eller fløte. Siden vi hadde en diger kokt potet fra gårsdagens middag så gikk den oppi også.

Jepp. Enkelt. Godt. Voila.



Som prikken over i-en. En halv kurv jordbær som dessert på hver av oss. Hverdagslykke.

Ingen kommentarer: