tirsdag 27. mai 2008

Kolla läget


Måtte ut og gå en tur for å "kolla läget". Sjekke om jeg var klar for å begynne på jobb igjen i morgen etter fredagens lille operasjon. Så da gikk jeg like godt ned til bruktbutikken på Sletten. Kom ut derfra 25 kroner fattigere. For dette svarte fatet. Men hun kunne ikke veksle en hundrelapp, så jeg må tilbake med pengene en annen dag.
På vei hjem gikk jeg innom senteret for å kjøpe noe å drikke. Man blir tørst i dette nydelige været... Jeg klarte å plukke med meg på vegen ut; en nål, et par øredobber og ny Imsdal -Fruktvann med mango og ferskensmak. Den var frisk og god og tørsteslukkende.

2 kommentarer:

pollka sa...

kordan e läget? kom altfor seint hjem til at jeg fikk tatt kontakt med deg i dag. og i kveld har jeg brukt ca4 timer på å legge en overtrøtt supergiret ola. i morgen, onsdag skal vi bare være på landås. prøver å få meg en tur ned til brukt´n, var det bra utvalg der i dag? uansett, ringer deg i morgen, så kan vi gå tur eller bare drikke kaffe ute i solen. stor klem!

Kitschpink sa...

No problem. Blir med en tur ned til brukten jeg. JEg kom dit et minutt før stengetid i går, og hun såg så sliten ut stakkar, så jeg ville ikke oppholde henne. Fikk ikke kikket så nøye med andre ord. Tror jeg spø om Maria også vil følja med. Snakkes!