tirsdag 20. mai 2008

Mother of many

Jeg er stadig den siste som får med seg all slags kjendissladder. Som nå.
I dag fant jeg disse bildene av Angelina Jolie. Først trodde jeg det var gamle bilder. Så går det plutselig opp for meg at de er tatt i Cannes i år. Det var da jeg ble helt forvirret for jeg hadde jo ikke fått med meg at AJ er gravid igjen...

Så jeg finner ut at hun ikke bare er gravid, men venter faktisk tvillinger! Nå skal det jammen bli travelt i det Bradgelinske husholdet du!
Som alltid er damen slående vakker, også med magen sin og selv om hun sikkert er plaget med vann i kroppen (hun ser i alle fall ganske hoven ut i hele ansiktet på nærbildene og det er jo ikke særlig rart med dobbelt opp i magen!).

Men for en flott kjole! Nyyydelig farge, og den kjolen kunne man lett ha brukt uten å være gravid også. Den nederste kjolen er også utrolig sommerlig og lekker!
Siden min søster er veldig gravid fortiden så er jeg litt over gjennomsnittet interessert i hvor man får kjøpt fine mammaklær her i byen. Helst litt billige. Man skal jo gjerne ikke bruke dem så lenge... Det finnes jo selvsagt noen spesialbutikker som har litt utvalg, men de er gjerne litt dyrere enn foreksempel kjedebutikkene. Men det er ikke så mange av kjedebutikkene som har mamma klær. Så vidt jeg har fått med meg er det Lindex og HM. Utvalget er veldig lite og de er ofte veldig utplukket i størrelser. Det ser ut til at ingen holder disse avdelingene oppdatert. Hverken med påfylling av varer og dekoratørene kan ikke være innom dem særlig ofte heller. De er nesten alltid preget av dårlig vedlikehold nemlig. Så gjør det det lille utvalget enda mindre fristende enn det allerede var. Det rareste er HM som har så mye spreke klær vanligvis. Men de har tydeligvis bestemt seg for at når man blir gravid og mor så blir man umiddelbart kjeeeeedelig og konservativ i klesveien. For da blir plutselig alle klærene veldig beige og utrolig kjedelige.
Så her er på på tide med en kraftig skjerpings!! Gravide jenter vil også føle seg fine og tøffe. Og de fleste av dem har ikke designere og stylister som sikler etter å kle dem opp. (Utenom min søster da som hadde personlig shopper på tur i Thailand nettop. Jeg kom nemlig hjem med en diger bunke topper som skulle passe magen hennes de neste månedene. Selvsagt kostet shoppegildet veldig lite.)

1 kommentar:

renate sa...

alle gravide burde få sponset en shopping tur til london og geniale topshop, som selvfølgelig ikke glemmer de gravide i all designinga:)