søndag 15. juni 2008

Forresten. It's a dream come true. Plutselig.


Forresten. Sånn by the way. Hurra! På tide å sprette noen Champagnekorker! Vi har så godt som kjøpt oss tomt ca 2-5 minutters gangen fra denne lille badeviken. I dag. Nå nettopp. Juhuuuuuu, sommerfugler i magen! Når jeg sier så godt som betyr det at den er vår. Munntlig avtale er gjort med tomtens eier. Det er bare papirarbeidet og pengetransaksjonen som gjennstår. Nå blir det hustegninger og planlegging på plakaten en stund, og på litt sikt en helårs"hytte" ved sjøen (hvilket altså betyr HUS ved sjøen. Heim. Vi skal bygge og bo. Ved sjøen. Og ja, eg er ingen innlandstøs. Det har du kanskje gjetta no. Litt glad i sjøen ja.) Hurra hurra, og litt sjokkskadet glede og grue seg til prosessen. Men mest jippy kajeee hurrrrrrrraaaaaaaaaa!!!!

Nærhet til sjø, badevik og nyyyyydelige svaberg, gårder, jorder, landlig og nydelig natur og beliggenhet. Fritt for bilstøy og eksos. Verdens vakreste utsikt utover Bjørnefjorden mot Os og Tysnes. Dessuten også digre jorder, i gangavstand fra tomten, som er perfekte for å lande med fallskjerm på. Så vi kan "hoppe inn" hjemme, eller invitere flygende venner på besøk via luftveien.
Som bonus et par fjellvegger like i nærheten som bør testes ut som mulige klatrevegger.

Lykkeliten skal legge seg nå. GOOOOOOD NATT!

5 kommentarer:

pollka sa...

herregud! dere skal altså flytte!! gratulerer så sinnsykt mye. spennende greier. gleder meg til dette begynner å ta form. håper de bygger bybanen ut til fusa :D

Frøken Aadalen sa...

Gratulerer!
For en drøm!
Hus ved sjøen.
Jeg er også oppvokst ved sjøen og vil helst ha saltvann og tanglukt i nesa..
Og tenk å kunne bygge eget!
Skape et drømmehus.
Pass på at du får walk-in-closet! :D

Kitschpink sa...

Takk for gratulasjoner! Ja, det er kjempespennende. klart man må ha walk in closet og et rom med flipperspill og biljard ;)
Gleder meg til å sette meg inn i hvilke muligheter vi har. Wow, vi har mye å lære å finne ut av nå tenker jeg!
Bybane til Fusa hadde vært konge, men kanskje ikke så veldig likely, men når man har diskutert trasè for høyhastighetstog har Eikelandsosen vært et aktuelt knutepunt som en av få stasjoner. DA ville det gått raskt fra Bergen ja! La oss håpe at det skjer i vår levealder ;)

Anne Kristine sa...

Genialt! Så bra for dere! :-) Gro Helen & co flytter forresten til Varåsen om to uker! Kjekt at folk kommer tilbake til området :-) Gledermeg til å komme på besøk på Fusa når den tid kommer... Klem fra Anne Kristine

Kitschpink sa...

Ja det blir kjekt med masse besøk :) Klem tilbake!