onsdag 18. juni 2008

Du trodde kanskje du var oppdatert på det hotteste tilbehøret? Men nei!

Jeg ligger altså her på sofaen og er syk. Hører på Ylvisene og Drillpikene på P3, samtidig som jeg surfer nettet litt på måfå. På La Redoute.no fant jeg noe som intresserte meg litt. Jeg gikk inn på sko og accessoirer. Etter å ha kikket gjennom litt sko og sandaler gikk jeg vider inn på den linken som heter accessoirer og vesker. Kikket gjennom vesker, smykker, hatter og endte til slutt med å trykke på den siste linken som het øvrige accessoirer. Her finner du altså solbriller, hårbånd, en god gammeldags håndvifte, og sist men ikke minst sommerens hotteste accessoir: HAGEREDSKAPER!!!? Wat da føkk??? Er det bare meg som har gått glipp av det at for å være hot i sommer så må man gå rundt med hårbånd, solbriller, rosesaksen i hånden og en plantespade på baklommen?
Ja ja, en god latter fikk jeg i alle fall!

4 kommentarer:

Frøken Aadalen sa...

Vet du, her tror jeg jammen du henger etter ja, for dette har jeg sett for over et år siden! Her i Gøteborg får man kjøpt i butikk også, i rosa og med blomster og greier.
Men du kan jo ikke få med deg alt heller! ;)

Kitschpink sa...

Ja jeg har jo sett søte blomstrete hageredskaper både på Åhlens og på hagesenteret, men der passer de jo inn da, men under sko og accessoirer -på en nettside for klær og sko, det var jo litt originalt ;)
Men som du sier man kan ikke få med seg alt. Jeg har hageredskaper, men kommer ikke til å begynne gå med de på lommen sånn tilfelle jeg kommer over en rosebusk som må klippes nedi byen eller noe. Hi hi.

Jorunn sa...

Heihei! Desse har eg og ledd av ein gong eg stumpa tilfeldig over. Dei er jo fantastiske og er ikkje kva som helst av hageutstyr men nemleg designa av Christian Lacroix;) Ha ein fin dag Åsa, bloggen din er kjekk. Håpa me snakkast i sommar! Klem frå Jorunn

Kitschpink sa...

Designer hagespade... Kan ikke leve uten det selvsagt!
Takk for skryt Jorun! Vi treffes kanskje på Voss eller? Hvis ikke så er det vel ikke så lenge til dere flytter til Bergen igjen...?
Klem tilbake!